Love is for free!

Banii nu aduc fericirea, chiar nu, pot asigura lux dar nu și siguranță, pot cumpăra oameni dar nu și dragostea lor, poți să fi bogat dar asta nu înseamnă că ești și fericit! 
Respectul, încrederea, bunătatea, liniștea, pacea, bunăvoința, iubirea, prietenia, ințelepciunea, armonia și multe altele nu pot fi cumpărate, nu există nici un magazin din lume care să vândă așa ceva, și nici nu va exista vreodată, pentru că lucrurile acestea nu sunt materie, sunt stări și sentimente, astea nu le poți înmagazina să le vinzi mai apoi în sticluțe de 0.33. Bogat nu înseamnă să ai oameni care să te slujească ci oameni care să te înțeleagă și te ajute fără ca tu să le ceri asta, bogat nu înseamnă să conduci cea mai luxoasă mașină ci să ai în dreapta persoana care trebuie, bogat nu înseamnă să pleci în cele mai frumoase locuri din lume ci să ai cu cine să te bucuri de locul unde te afli, nu înseamnă să te culci pe un pat moale dintr-o vilă extravagantă ci să ai pe cine să săruți de noapte bună, nu, nu înseamnă să ai conturile pline, ci inima plină de iubire. 
Iubirea adevărată nu se cumpără, da, poți cumpăra o persoană dar o persoană care să plângă lângă tine când suferi poți? Oare poți cumpăra pe cineva care să îți ofere căldură sufletului nu doar orgasme și cadouri, iar dacă orgasmele și cadourile îți încălzesc sufletul atunci scuză-mă dar ai o problemă! La fel cum poți cumpăra un ceas dar nu și timpul, poți cumpăra un om dar nu și inima lui, inima nu o cumperi, o câștigi și nu o câștigi cumpărând un bilet ca la loterie, ci oferind gaj inima ta! Doar prin iubire poți fi fericit cu adevărat, nu lucrurile materiale sunt cele care contează cu adevărat, poți să le ai și? dacă nu ai lângă cine să te bucuri de ele ce faci? Decât să trăiești înconjurat de oamenii care să "te iubească" pentru ceea ce ai, mai bine să trăiești înconjurat de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești! Cele mai importante "lucruri" din lumea asta nu se pot cumpăra și asta pentru că nu sunt lucruri, sunt sentimentele, în asta constă bogăția adevărată în sentimente! Dacă are cine să te întrebe cum ți-a fost ziua și dacă răspunsul tău e că nu prea bună, iar mai apoi primești o îmbrățișare, ești mai bogat decât Bill Gates și Donald Trump la un loc! Sentimentul suprem este iubirea, prin ea le obținem pe celelalte, iubește ca să fi iubit, oferă ca să primești.
Pe aceeași lungime de undă cu afirmația: poți să cumperi medicamentele dar nu și sănătatea, la fel e și cu toate cele amintite mai sus, banii nu înseamnă decât niște hârtii amărâte care din păcate au ajuns să conteze prea mult, am ajuns să prețuim mai mult banii decât oamenii, am ajuns să ne înjosim doar pentru o bucată de fericire amăgitoare care constă în ceea ce poți cumpăra din magazine când defapt ceea ce e cel mai importat e gratis!