Femeia pe care-o vrei o viata, nu doar o noapte!

   Femeia aia care coboara lejer din ma;ina ei personală, şi nu vreuna roz primită cadou de la vreun iubi sau de la părinţii cu bani. Femeia care are parfumul ei aparte şi special, nu vre-un parfum prea scump care să mascheze defapt viaţa ei prea ieftină. Femeia simplă care nu işi etalează formele prin hainele parcă prea strâmte sau decolteul mult prea evident. Femeia sinceră care face diferenţa între bun şi rău, care mai degrabă se uită la un bărbat pentru cât de mare are sufletul nu cât are spatele, braţul, sau buzunarul. Femeia pe care nu o interesează banii sau cât eşti de cunoscut ca bărbat, femeia care pune mai mult preţ pe cum gândeşti, nu pentru ce bagi in garajul din vila ta cu pişcină. Aia e o femeie în adevăratul sens al cuvântului, una care te vrea aşa cum eşti te va face să te simţi special şi să trăieşti cele mai nepreţuite momente în garsoniera ta poate mai ieftină decât maşina ei. Nu e vorba nici de bani, nici de interes, pentru ea nu contează dacă eşti milionar în euro sau lucrezi la KFC. Pentru ea contează doar ce simte atunci când o priveşti. Partea grea e că astfel de femei nu le cucereşti aşa uşor, de asta avem mereu tendinţa să alegem celelalt tip de femei, alea care simt mirosul banilor de la 10 km, care se uită subtil la tine pe sub ochelarii de soare primiţi cadou de la ultimul fraier dinaintea ta. Alea care se cred dive când defapt tot ce e feminin la ele e corpul, în rest sunt nişte creaturi nesătule de cunoaştere, influenţă, bani, mândrie şi îngâmfare. Unii bărbaţi le preferă totuşi pe acestea pentru că tot ce vor e distracţie. Dacă nu ar fi bărbaţi care să le placă probabil că aceste femei nu ar mai exista, nu ar avea pentru cine, dar din păcate unii bărbaţi gândesc mai mult cum să aducă femeia mai repede în dormitor sau în baia vreunui club, decât cum să o aducă în suflet. 
   Trandafirul a fost acum înlocuit cu băutura din club, plimbările de mână prin parc înlocuite cu cele de shopping în mall. Apoi stăm şi ne îndrebăm noi ca bărbaţi unde naiba sunt femeile alea de altă dată, unde e dragostea aceea sinceră şi inocentă, păi există doar că suntem prea ocupaţi cu femeile astea second hand şi nu le mai vedem pe ele, femeile alea ce nu prea au drum prin cluburi şi dacă totuşi au, au masa lor rezervată, nu au nevoie să se lipească la masa ta. 
   Mai există femei, femei care nu vor altceva decât să fie iubite, femei care nu vor altceva decât puţină atenţie şi respect, femei care preferă să te ia de mână la o plimbare prin oraş, femei care şi-ar dori mai degrabă să te facă fericit şi asta să le facă şi pe ele fericite. Un bărbat adevărat nu e cel care are cea mai luxoasă maşină din parcare, e cel care ştie cel mai bine să te ţină de mână. 
   Alege o femeie pe care s-o vrei o viaţă, nu doar o noapte.